“Aurinkopaneelien hankinta ei pitäisi olla näin vaikeaa”

Tämä ajatus toimi kipinänä Hyötyvoiman perustamiseen.

Paneelijärjestelmän hinta on avainasemassa, koska järjestelmä on ensisijaisesti sijoitus, jonka on tarkoitus maksaa itsensä takaisin. Hinta ei kuitenkaan lähes poikkeuksetta ole esillä paneelimyyjillä, eikä sitä saa neuvottelematta suustaan taitavan myyntimiehen kanssa. Väkisinkin jää sellainen mielikuva, että varsinkin heikommassa asemassa olevia helposti vedätetään.

Seuraavana huolenaiheena on eteen tulevat tuotteet ja niiden takuut. Mitä tuotemerkkejä käytetään ja miten oikeasti toimitaan mahdollisessa vikatilanteessa vuosien päästä? Pitääkö takuu, vai onko maahantuoja ja valmistaja mennyt konkurssiin? Nämä kaksi asiaa halusimme ratkaista aurinkopaneelijärjestelmän rakennustyökalulla ja edustamalla yksinomaan luotettavia tuotemerkkejä.

Lyöttäydyimme yhteen paikallisen sähköalan yrityksen, Elbros Oy:n kanssa, jolla on 6 vuoden kokemus aurinkopaneelien asennuksesta. Näin varmistamme pikaisen, mutkattoman ja laadukkaan asennusjäljen. Jokainen kauttamme tehty asennus sisältää tuotetakuun lisäksi asennustakuun. Tervetuloa reiluille kaupoille!

Arvomme

Läpinäkyvyys

Jokainen voi sivuiltamme kasata oman aurinkopaanelijärjestelmän ja nähdä sen kokonaiskustannuksen. Meillä et tarvitse neuvottelutaitoja saadaksesi parhaan hinnan.

Suomalaisuus

Olemme suomalainen yhtiö ja työskentelemme paikallisten sähköalan yritysten kanssa. Suosimme myös tarvikkeissa aina suomalaista mahdollisuuksien mukaan.

Ekologisuus

Vihreät arvot ovat yhtiömme perusta, eikä se rajoitu pelkästään aurinkopaneeleihin. Otamme ympäristön huomioon kaikessa toiminnassamme, aina toimiston omasta kierrätyksestä lähtien.